Jag blir så trött på alla grinpellar

Det har sina nackdelar att vara macanvändare. Det värsta är att väldigt många andra macanvändare har en tendens att aldrig bli nöjda, och inte är sena att meddela omvärlden hur jävla dåligt det är av Apple att alla deras förväntningar inte infrias.

MacWorld.se låter som en dålig kopia av Sverkers ”ska det vara så här, ska det verkligen det?” – och det på redaktionell plats. På 99.se, min andra hemvist på nätet, är det inte ett dugg bättre.

Bara gnäll rakt igenom. För vad? Har Apple lovat att det ska presenteras en viss mängd produkter på MacWorld Expo i år och sedan brutit löftet? Eller hade det varit bättre om de stressat fram något som inte är färdigt för leverans? Då hade ju samma människor ändå bara gnällt om att Apple inte skeppar.

Nä, ibland är det nästan så jag funderar på att byta till Windows för att slippa ifrån det här tramset.

2 reaktioner på ”Jag blir så trött på alla grinpellar

  1. Kanske borde herr surmulen städa upp framför egen dörr först? Kastar man sten i glashus välter hela lasset osv. Nä, upp med hakan och le lite för sjutton, det låter som du fastnat i någon stereotyp föreställning om Mac- och PC-användares personligheter. Det är mest bara dravel i alla fall, om man nu inte går och tror att man blir förmer bara för att man ”bytt” till Mac…

  2. Nu missförstår herr/fru solstråle vad jag menade. Vissa macanvändare har en tendens att ställa för höga förväntningar på vad Apple ska leverera och blir griniga när dessa inte infrias. Jag har inte sett något liknande i Windowsvärlden vilket känns lite avundsvärt dagar som dessa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.