Äntligen kan jag pusta ut

Jag läste ut Män som hatar kvinnor förra söndagen och gav mig direkt i kast med Flickan som lekte med elden. Den blev jag klar med i torsdags kväll och fick en liten paus till lördagen, då jag fick låna Luftslottet som sprängdes av mamma. Sent i går kväll hade jag läst ut även den och äntligen kan jag pusta ut.

Det är ju helt jävla omöjligt att lägga i från sig Stieg Larssons böcker. Han var en helt fantastisk berättare som visste hur man håller i gång en historia, vilket resulterat i alldeles för mycket tid i soffan och alldeles för lite sömn. Tyvärr tycker jag inte att historian i sig var lika bra som framförandet, men helt klart mer än väl godkänt.

Nästa bok blir And Another Thing, en samling krönikor från Sunday Times av Jeremy Clarkson, uppföljaren till The World according to Clarkson, som gjorde mig sällskap till Taiwan tidigare i år. Den senare var mycket underhållande så jag har höga förväntningar även på denna.

Fördelen här är att med en friståede krönika måste man inte veta hur det går härnäst och kan faktiskt lägga undan boken för att sova – vilket är precis vad jag tänker göra nu.

God natt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.