Roomservice, eller från mörkvitt till ljusvitt

Jag ska få nytt golv på mitt kontor på jobbet och föreslog att väggarna då borde målas om. I något svagt ögonblick sa jag tydligen att jag kunde göra måleriet själv – och så fick det bli.

Igår skred jag alltså till verket. Lite brunt papper över skrivbordet och en dammtorkning av väggarna, sen var det bara att köra (golvet ska ju läggas om, så det behövde jag inte bry mig om).

1378

Dags att sätta i gång

1374

Olof målar för fullt

1370

Före och efter

Resultatet blev väl rätt så bra, kanske inget en riktig målare hade skrutit med. Men med tanke på att väggarna senast fick sig en duvning för över tio år sedan, och att mörkvitt varit den dominerande nyansen sedan jag flyttade in, så är jag i alla fall nöjd. Åtminstone var jag det i går.
Vi får väl se hur det ser ut när färgen torkat. Ska faktiskt dit nu, men inte för att titta utan för att hämta vigselringen som jag glömde i fönstersmygen.

 

Uppdatering: Nu när färgen har torkat ser det faktiskt riktigt bra ut. En enorm skillnad mot innan och det kommer nog bli en riktigt trevlig miljö på kontoret när väl golvet är på plats. Nu dags för F1.

En reaktion på ”Roomservice, eller från mörkvitt till ljusvitt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.