Hundra armhävningar på sex veckor?

Okej, jag klarar att springa en mil och lite till utan några större problem, men någon vidare armstyrka kan jag inte skryta med. Träna på gym är inget som lockar mig, så jag blev glad när jag i morse hittade one hundred push ups

Har redan kört första övningen på vecka ett och är lite mör i armarna. Det ska bli spännande att se om jag orkar hålla ut och om jag i så fall kommer att fixa hundra armhävningar i ett svep om bara sex veckor.

3 reaktioner på ”Hundra armhävningar på sex veckor?

  1. Hej

    Det hade varit roligt att veta om du lyckades. Jag är lite skeptiskt till programmet. Jag har kört den svenska versionen http://www.100armhavningar se har inte full koll på om det är precis samma program men det ser ut som så. För mig ble vdet väldigt trögt mot slutet men allt kanske beror på vilken nivå man börjar på.
    //Hans

  2. Jag vet inte om det är så roligt. Jag åkte på ett par härliga förkylningar och en influensa i ett svep, vilket gick ut över all träning. När jag väl kommit på banan igen var det bara löpningen jag fortsatte med. Jag hade tagit mig till vecka fem på armhävningarna, men tappat så pass mycket att jag bara orkade med vecka tre och då försvann lite av motivationen.

    Har dock tänkt börja om igen – någon gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.