Självuppfyllande profetia

Okej, den är ingen profetia men väl självuppfyllande. Jag menar artikeln Äppelkriget i Sydsvenskan som jag intervjuades för i förra veckan. 

Jag hade förväntat mig att någon från ”den andra sidan” skulle komma till tals, men nu blev det mer av en betraktelse där jag försöker ge en förklaring till vilka orsaker som kan ligga bakom den kvartssekel gamla fejden mellan Mac- och PC-användare.

På frågan om bråket någonsin kommer att ta slut var jag tyvärr tvungen att svara nej. Så snart någon lägger vapnen på hyllan och går vidare finns det alltid någon annan som kastar sig in i striden. 

Och strid har det blivit – som vanligt får man väl säga. I skrivande stund är det 101 kommentarer till Äppelkriget. Andelen för och emot är ungefär lika stor, men det finns ytterligare en grupp som glömdes bort när jag pratade med Anders Mildner.

De är visserligen inte många, men de finns där som en liten gerillagrupp som gör inbrytningar då och då. Jag menar den lilla falangen tycker att båda sidor är lika fjantiga och prompt måste tala om det. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas att denna grupps anhängare inte känner sig förbisedda.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.