Vi har skaffat hemmagym

Wii-logoJa, du läste rätt. Vi har skaffat ett litet gym och börjat träna. Betoningen ligger på litet. Vitt är det också. Det heter Nintento Wii.

Jag vet, det är egentligen bara en spelkonsoll, men jäklar vad svettig man blir efter ett par boxningsronder eller lite baseball (en vansinnigt fånig sport som jag har bevittnat i verkliga livet utan att begripa ett smack, eller ryckas med i på något sätt, men i vardagsrummet är det skitkul).

Vi köpte den i går för att ha något att göra när midsommarafton regnade bort – för det skulle den ju göra, sa SMHI. Nu blev det visserligen ganska fint väder i Malmö, solen tittade rent av fram ett par gånger, men vi struntade i det och vevade loss i vardagsrummet. Nizar blev till en början vansinnig och skällde ut oss för att vi betedde oss på ett fruktansvärt onormalt sätt – och jag kan väll hålla med. Om boxas så ska man stå mittemot varandra, inte bredvid som vi gjorde. Du har helt rätt hunden, matte och husse var otroligt fåniga.

Idag lider vi båda av extrem träningsverk. Emma har fördelen att hon ska till jobbet strax, så hon bör vara återhämtad i morgon. Jag är hemma med hund och tvättstuga, så det lär bli svårt att hålla sig från Wiin och kommer antagligen vara totalt ledbruten nästa gång jag ska upp ur sängen.

När det gäller själva spelandet så gick det väl si och så. Emma vann boxningen på KO två gånger, slog mig i bowling, baseball och golf första gången vi spelade. När vi avrundade kvällen med en niohålsbana avgick jag dock med segern.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.