443 mil på två veckor

Äntligen hemma!

Visst, det har varit grymt kul att kuska runt i Europa men gud vad skönt att vara hemma igen. Mätaren stannade på 443 mil, och det känns i kroppen. Nu är det några dagar kvar av semestern innan det bär åter till jobbet för mig. Ska göra mitt bästa för att njuta av den tiden.

Jag har tänkt skriva lite mer från resan och kommer att sortera in det i datumordning. När allt är klart kommer jag att skriva ett litet inlägg om vad som är tillagt och allt ska gå att hitta under kategorin Sommar 2007.

En reaktion på ”443 mil på två veckor

  1. Hej! Ser att ni bilat i Europa nyligen. Vi ska göra det i slutet av mars 08, besöka vår dotter som flyttat till Lausanne nyligen. Har bett henne att kolla upp ett billigt pensionat ell typ Bed and Breakfast men… kan nog påstå att jag nog får kolla upp detta själv… Jag vill veta nu!!! Inte typ två dar innan vi ska åka… Men alltså, har ni något bra förslag på boende i Lausanne?

    Vi ska även övernatta nånstans i Tyskland har vi tänkt, nått förslag på boende där på väg ner mot Lausanne? Svara gärna på min mail!!! Vi är dessutom helt gröna på att göra en resa med bil i Europa så har ni några andra bra tipps så mottas de gärna!!!

    Kul att läsa om era resor och vovvarna. Har själv två Tibbetikar, helt underbara!

    Ha det så gott!

    Kerstin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.